Het Israëlische leger is na een nacht vol bombardementen en een beperkte grondoperatie, nog altijd met troepen aanwezig in de Gazastrook. Internet en telecommunicatie zijn er nog altijd afgesloten, over het lot van de burgerbevolking komt maar weinig naar buiten

Noodtoestand Gaza

Doneren:

BE34068899002390
Mededeling: GAZA

Steun voor Gezondheidsdiensten in Gaza: Uw Bijdrage aan Medische Hulp

U kunt een impact maken door de lopende gezondheidsdiensten in Gaza te ondersteunen en bij te dragen aan cruciale medische diensten, zoals onderzoek, behandeling, apparatuur en medicijnvoorziening voor mensen in nood.

Helping Hands Belgium versterkt de continuïteit van gezondheidszorg in Gaza door de voortzetting van essentiële diensten mogelijk te maken. Door bij te dragen aan medische ondersteuning draagt u rechtstreeks bij aan het redden van levens en het bieden van medische zorg aan degenen die het het meest nodig hebben.

Uw steun helpt bij het handhaven van vitale gezondheidsdiensten in Gaza, waarbij de focus ligt op het verstrekken van medische behandelingen, voorzieningen en apparatuur, en het waarborgen van een voortdurende toegang tot levensreddende medicijnen.