Al meer dan 2.000 doden en 10.000 gewonden bij aardbeving in Afghanistan, zegt Afghaanse overheid Bij een zware aardbeving in het westen van Afghanistan zijn al zeker 2.000 doden gevallen. Dat zegt het Afghaanse ministerie van Rampenbeheer. Er zijn ook meer dan 10.000 gewonden.

Aardbevingen Afghanistan

Ondersteun Noodhulp na Aardbevingen in Afghanistan

U kunt een significante impact maken door het bieden van steun na de recente aardbevingen in Afghanistan, waarbij u bijdraagt aan cruciale hulpverlening, zoals noodonderdak, medische zorg, voedselvoorziening en herstel van getroffen gemeenschappen.

Helping Hands Belgium versterkt de voortgang van de noodhulp na de aardbevingen in Afghanistan door de continuïteit van essentiële diensten te waarborgen. Uw bijdrage aan de noodhulp draagt direct bij aan het redden van levens en het bieden van cruciale hulp aan degenen die dit het meest nodig hebben.

Uw steun is van onschatbare waarde om de noodhulp na de aardbevingen in Afghanistan te handhaven, met een focus op het bieden van noodonderkomens, medische zorg, voedselvoorziening en het herstel van getroffen gebieden.